Top 10 fejl du IKKE må lave i Omnichannel Marketing

omniconf

Konferencen har været afholdt, og man kan ikke længere tilmelde sig.

Agillic er stolt af at gå sammen med Dansk Erhverv både med deltagelse i og som sponsor af ​​den største omnichannel konference i Norden. Arrangementet er digitalt og finder sted den 16. Juni. Vi vil samle oplægsholdere fra en række prominente virksomheder – herunder fem Agillic kunder – som vil dele deres indsigter og viden som eksperter i brugen af omnichannel marketing.  


Konferencen starter kl. 9:00 Dansk tid (CET) og der vil være 17 oplæg – men husk at se med kl. 13:15, når Agillic CXO Rasmus Houlind griber mikrofonen og diskuterer do’s og don’ts i omnichannel marketing. Lær om de 10 fejl, du IKKE må begå i Omnichannel Marketing, herunder:

– Primær brug af visse kanaler (og manglende udnyttelse af andre)

– Manglende balance mellem kampagner og automatiseret kundelivscyklus kommunikation

– Ikke at bruge kreativitet og humor samt automatisering og personalisering

– …og mange flere


Andre oplæg inkluderer talere fra Agillic kunderne Matas, Bog & Idé, Plantorama (med vores partner Novicell), Sportmaster og Babysam.


Vi glæder os virkelig meget til at vise dig både Rasmus og vores kunders oplæg. Faktisk vil vi så gerne have dig med, at vi giver dig en gratis billet til hele konferencen! Tilmeld dig nedenfor, så sender vi den gratis billet til din e-mail lige nu.

Om Konferencen

Omnichannel handler fortsat om at skabe en sammenhængende og meningsfuld kundeoplevelse på tværs af fysiske og digitale kanaler og dermed opbygge stærkere kunderelationer. Men i dag taler vi nærmest om Omnichannel 3.0. Vi spørger, hvad omnichannel er for en størrelse i 2021 og har samlet en række erfarne eksperter samt virksomheder, der gavmildt deler ud af deres viden og erfaringer.

Hør hvordan andre virksomheder benytter data til fx at forbedre både den personlige betjening i butikken og den digitale oplevelse på webshoppen, i app’en og på sociale medier.

Konferencen gør dig bl.a. klogere på 
  • Hvordan man skaber mersalg og øget loyalitet via omnichannel-tilgangen
  • Detaljer om og forståelse for virkemidlerne ved de forskellige kanaler og deres indbyrdes samspil
  • Løsninger og inspiration til at løse de omnichannel-udfordringer, som du står over for
  • Hvordan man skaber den sublime og sammenhængende kundeoplevelse før, under og efter et køb – og på tværs af fysiske og digitale kanaler helt uden gnidninger.

Konferencen henvender sig til 
  • Ledende medarbejdere inden for e-handel, engros- eller detailhandel
  • Ledere og medarbejdere inden for marketing, kommunikation og salg
  • Personer, der allerede arbejder inden for omnichannel
  • Personer, der gerne vil dygtiggøre sig inden for omnichannel.